Ejder Mafyasi.com KURALLAR

ejder-kuralll

ykelld

qezlvd

Aynı IP  ( aynı internet aynı Bilgisayardan) bir den fazla hesaba giriş yapanlar LordSalindor ve onlinemafya adlı Yoneticilere mesaj atarak oyun yönetimini bilgilendirmelidir.Aksi Takdirde çift hesaptan ban atılır.

1: KÜFÜR VE HAKARETLER CEZALANDIRILIR.NOT: LÜTFEN HAFİF HAKARETLERİ BİLDİRMEYİNİZ

2: BUG YAPAN VE BUGU TESPİT EDİP YETKİLİLERE BİLDİRMEYEN DE CEZALANDIRILIR.

3: SPAM REKLAM FLOOD,FLOOD RAPORLAMADA YASAKTIR.(reklam vermek isteyenler LordSalindor ‘la irtibata geçmelidir.)

4: NAZİST,PORNOGRAFİK ,IRKÇI PAYLAŞIMLARI YASAKTIR.

5: OYUN HATALARI BULUNDUĞU ZAMAN BİLDİRİLMELİDİR VE OYUN HATALARINDAN FAYDALANMAK CEZA İLE SONUÇLANIR.

6: EKİP ÜYELERİNİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEK YADA BİR EKİP ÜYESİYMİŞ GİBİ DAVRANMAK YASAKTIR.

7: Oyuncuları Aşağılamak
-Herhangi bir oyuncuyu aşağılamak ban sebebidir. Baba parasıyla …… almışsın, yamuk burunlu, gözlüklü vb oyuncuları rencide eden kişilerin hesabı ban cezasını veren Yetkili insiyatifinde olmak üzere 3 ile 10 Gün arası kapatılır.

8: Küfür-Hakaret
Herhangi bir oyuncuya küfür etmek, hakaret etmek YASAKTIR. Size küfür eden bir oyuncu varsa karşılık vermek yerine oyun yönetimine bildirmelisiniz. Küfür ve hakaret ihlali durumunda ban cezasını veren Yetkili insiyatifine göre 7-30 Gün arası hesap kapatılır.

9: Oyuna veya Oyun Yönetimine Hakaret
Oyun hakkında veya oyun yönetimi hakkında oyun içinde aşağılayıcı, hakaret içeren kelimeler kullanmak veya küfür etmek YASAKTIR. Bu tip durumlarda bu duruma karışan tüm hesaplar süresiz olarak kapatılır.

10: Herhangi Bir Oyun Yöneticisini Tanıdığını İddia Etmek
Oyun içinde oyun yönetiminden birileri ile daha önce sohbet etmiş kişiler bulunabilir. Fakat bu hiçbir yöneticinin sizin isteklerini yerine getireceği anlamına gelmez. Oyun yöneticilerini tanıdığını iddia edip diğer oyuncuları tehdit etmek veya onlara üstünlük kurmaya çalışmak YASAKTIR. Bu tip durumlarda ilgil hesaplar süresiz olarak kapatılır.

11: Gerçek Hayata Yönelik Tehditler
Herhangi bir oyuncuyu gerçek hayata yönelik tehdit etmek yasaktır. Bu tip durumlarda olaya karışan hesap 90 gün ile BÜTÜN SEZON KAPATILARAK DÖNEM SÜRESİ BOYUNCA İP BAN YER VE süresiz olarak kapatılır.

12: Oyun İçi Taciz, Rahatsızlık Veren Hareketler
Oyun içinde herhangi bir oyuncunun oyunu oynamasına engel olacak şekilde taciz etmek, rahatsız etmek YASAKTIR. Bu tip durumlara karışan tüm hesaplar 30-60 gün arası kapatılır.

13: Herhangi Bir Oyuncuyu Suçlamak – İftira Atmak
Herhangi bir oyuncuyu hırsız, katil vb gibi kelimelerle suçlamak YASAKTIR. Eğer oyuncunun hırsızlık yaptığını ya da benzer bir suç işlediğini düşünüyorsanız bu tarz ithamlar yerine oyun yönetimine bildirmeniz gerekmektedir. Bu ihlale giren bir diğer konuda herhangi bir oyuncuyu banlatmak için sahte görüntüler düzenleyip oyun yönetimine bildirmektir. Bu gibi durumlarda gerek ip adresinden gerek farklı kontroller ile sahtekarlık yaptığınız tespit edilirse oyun hesabınız kapatılır. Bu ihlali yapan oyuncuların hesapları 45 – 90 gün arası kapatılır.

14: Oyun İçerisinden Reklam
Oyun içerisinden başka oyunların, sitelerin reklamını yapak iyi niyetli olsa dahi YASAKTIR. Örnek vermek gerekirse virustotal.com sitesinin paylaşımı sakıncalı olmamasına rağmen başka bir pvp serverın adresini paylaşmak ceza almanıza sebep olabilir. Bu madde de Yetkileler insiyatif kullanabilirler.Bu ihlali yapmanız durumunda hesabınız süresiz olarak kapatılır. . (reklam vermek isteyenler admin’le irtibata geçmelidir.)

15: Kullanıcı Adı veya Oyun Yöneticisi Taklidi
Başkalarını dolandırmak, hırsızlık yapmak amaçlı kullanıcı adı taklidi yapmak YASAKTIR. İsimlerde benzerlik olabilir fakat sahtekarlık için benzetmek YASAKTIR. Bu duruma Yetkileler karar vecektir. Bu ihlali gerçekleştiren hesaplar Yetkileler insiyatifine göre süresiz olarak kapatılabilir.

16: Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının İhlali
Yasadışı örgüt propagandası, siyasi mesajlar, siyasi Aile ve kullanıcı isimleri YASAKTIR. Bu ihlali gerçekleştiren hesaplar süresiz kapatılır. Aile isimlerinin uygunsuz isimler olması durumunda ilgili Aile dağıtılır ve Aile liderinin hesabı süresiz kapatılır.

17: Yönetim kadrosuna girebilmek için talepte bulunmak ve üzerine üzerine ısrar etmek kesinlikle iletişim uzaklaştırması almanıza sebeptir.

18: Ülkemizde Genel Olarak Kullanılan Browserler Hariç Diğer Browserlerden Oyuna Giriş Yapanlar SÜRESİZ BAN YİYECEKTİR(Chrome,Firefox,Internet Explorer,Opera,Safari)

19: Oyun içinden satın alınmış, elde edilmiş Kredi veya hesapların TL, kontör vb şeyler ile satışı YASAKTIR. Dolandırıcılık vb durumlarda da tüm sorumluluk taraflara aittir. Oyun yönetimine bu işlemler sonucu doğacak sorunlarla ilgili başvurulmaması gerekmektedir.

20: Yukarıda yazılı olmasa dahi oyun yöneticileri belirli durumlarda insiyatif kullanıp oyun hesaplarını kapatabilir. Etik olmayan hareketler ve davranışlar için ceza uygulayabilir. Oyuna kayıt olarak veya oyunu oynayarak bu kuralları kabul etmiş sayılırsınız.
Tüm oyuncular kuralları okumuş sayılır.

ykelld

y4odbz

online mafya oyun  online gangster oyun  mafya oyun  Mafya oyunu oyna  web tabanlı mafya oyunu  Yazı tabanlı mafya oyunu  Online mafya oyunlari  Browser mafya oyun web tabanlı gangster oyunu  Web bazlı mafya oyunu  En iyi online mafya oyunu  Online en baba mafya oyunu  Mafya oyunları  Mafya ve gangster oyunları  Online mafya  Mafya oyunu oyna  argomafya  Browser mafya oyun  web tabanlı mafya oyun  Ejdermafyasi  Ejder mafya  Ejder mafya oyun  Ejdermafyası  Mafya ejder  Text tabanlı mafya oyun  En iyi mafya oyun  Mafya alemi  En iyi mafya  Bütün mafya oyunları  Mafia oyunları  Online mafia oyunları  Mafia oyun  Browser mafia oyunları  Web tabanlı mafia oyunları  Mafia oyun oyna  Ejder mafia  Online ejder mafia  Ejder mafia oyun  Ejder mafyası hileleri  Ejder mafya hile  Ejder oyun

http://www.ejdermafyasi.com

Yorum bırakın